v. 2022

Hei Seniorit, aloitamme syksyn tapaamset 13.9.22 klo 14 Lounas-kahvila Stinassa, ensimmäisellä kerralla keskustellaan syksyn aiheista, juodaan hyvät kahvit ja pienet arpajaiset.

Eilen  13.9. syksyn ensimmäisessä tapaamisessa opettelimme ja latasimme puhelimiimme Senioriliiton apin Ulla Halttusen opastuksella, apista saa tietoa oman yhdistyksen, K-S piirin ja liiton tapahtumista.

11.10. klo 14 Kuulemme Suomen sotakorvauksista, Ahti Ojanen tulee siitä meille kertomaan.  Ahdin kertomat totuudet sotakorvauksista, sai minut pohtimaan  mitä kaikkea on tapahtunut, ja sekin  tuli mieleeni,  kun isäni kotiutui sodasta, hän sai työpaikan VR:ltä  ja asunnon, VR kuljetti perhettämme Haminasta Haapamäen kautta Äänekoskelle. Käydessäni Varsovassa, näimme parakkeja jotka olivat suomalista sotakorvausta venäjälle, josta matkasivat Varsovaan.  huh huh.

8.11.klo 14. Seniori liikenteessä, Liikenneturvasta Veli-Matti Karjula  tulee siitä meille kertomaan. Tämä on niin tärkeää tietoa meille senioreille, että taidamme ottaa keväällä uudelleen ja kohdentaa tiettyyn osioon, on se sitten valoisuus, reaktiokyky,  pohditaan sitä yhdessä, ja pyydämme sitten Liikenneturvan isäntää uudelleen.

Marraskuu etenee hyvää vauhtia,  pidimme syyskokouksen ja hallitukseen valittiin, Raili Rissanen, Riku Tenhunen, Eila Tammisto, Hannu Orslahti, Inkeri Viitamäki, Leila Saikkonen jatkaa puheenjohtjana. Järjestäytymiskokoksen pidämme tuonnempana.

Joulukuu ja Joululounas

13.12.22 klo 13.30 Menemme Joululounaalle  Kahvila Herkkulauantaihin ja päätämme tämän vuoden. Vuosi on ollut antoisa mukavine yhdessäolemisessa, ja rupatellessa asiasta ja asian vieressä, kyllä me Seniorit voimme sen jo tehdä, ei niin vakavaa.  

terveisin

Leila